close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Accidente de muncă

  CERCETARE accident de muncă - PROCEDURI

  Etape pentru soluționarea unui accident de muncă – Relația cu ITM

  I . Comunicarea către ITM

  În cazul producerii unui eveniment de muncă prima etapă este cea a comunicării către Inspectoratul Teritorial de Muncă pe rază căruia s-a produs evenimentul.

  ÎI. Stabilirea comisiei de cercetare

  Angajatorul stabilește prin decizie componența unei comisii de cercetare a evenimentului.

  III. Efectuarea cercetării accidentului

  Cercetarea începe imediat după producerea evenimentului prin culegerea de probe și declarații de la fața locului. Stabilirea contextului în care s-a produs evenimentul precum și caracterul acestuia se concluzionează în procesul verbal de cercetare care împreună cu dosarul de cercetare a evenimentului este avizat de către ITM.

  IV. Concluzia

  Scopul cercetării evenimentelor de muncă este acela de a implementa măsurile de securitate pentru împiedicarea producerii unor evenimente similare în viitor.

  Suntem alături de dumneavoastră și atunci când intervin evenimente de genul accidentelor în timpul muncii – trebuie să menționăm însă, că realizăm aceste cercetări cu inima mai ușoară dacă actele și verificările anterioare au fost realizate de firma noastră.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles